Rødbedesalat

med gedeost og sprød bacon

Ingredienser, 0 personer

  • 350 g Rå rødbede
  • 5 spsk. Rød balsamico
  • 150 g Bacon i skiver, rå
  • 1 tsk. Rapsolie
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Grov sennep
  • 1 tsk. Ahornsirup
  • 2 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 200 g Gedeost
  • 8 stk. Grovflute
  • 20 g Blandet spæde salater

Fremgangsmåde

Kog små rødbeder møre i letsaltet vand i ca. 45 minutter. Hæld kogevandet fra, dæk dem med koldt vand og lad dem køle af til de er lune.

Skær top og rodspids af og gnid skindet af de kogte rødbeder. Skær rødbederne i både, læg dem i en skål og dryp 1 spsk. balsamisk eddike over.

Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle. Bræk baconskiverne i mindre stykker.

Pisk 4 spsk. balsamico, olivenolie, grov sennep og ahornsirup sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.

Skyl og afdryp salatbladene.

Anret rødbedebåde med gedeoststykker og baconstykker på en tallerken. Fordel salatblade omkring rødbederne. Hæld dressing over rødbederne.

Server med groft brød.

Produkter

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her