Pennette alla boscaiolia

Ingredienser, 4 pers.

  • 375 g Pastapenne
  • 300 g Bacon i tern
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 4 fed Hvidløg
  • 0,5 stk. Løg
  • 350 g Friske champignon
  • 4 stk. Tomat
  • 1 bdt. Bredbladet persille
  • 2 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 16 stk. Sorte oliven uden sten
  • 15 g Parmesan 32+

Fremgangsmåde

Kom pastaen i en gryde med kogende vand tilsat salt og kog den al dente(bidefast). Skyl pastaen i koldt vand (så kogningen stopper), og lad pastaen dryppe af i et dørslag eller en sigte.

Steg bacontern sprøde på en meget varm pande i lidt olie. Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.

Pil og finhak hvidløg. Pil og hak løg.

Rens champignoner og skær dem i skiver. Skyl og skær tomat i skiver. Hak persille (gem blade til drys).

Svits finthakket hvidløg og hakket løg i olivenolie. Tilsæt champignonskiver og svits. Tilsæt tomatskiver. Drys med hakket persille. Drys med salt og kværn med peber. Svits nogle minutter (grøntsagerne skal stadig være faste).

Tilsæt bacontern og vend dem i blandingen. Drys med oliven.

Anret pastaen på en tallerken og arranger bacon-grøntsagsblandingen ovenpå.

Drys med friskrevet parmesan og persilleblade og server.

Produkter

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her