Pasta med tomatsauce

Og bacon-urtedrys

Ingredienser, 4 personer

  • 140 g Bacon i tern
  • 2 fed Hvidløg
  • 0,25 stk. Løg
  • 1 ds. Hakket tomater
  • 1 bdt. Frisk basilikum
  • 1 spsk. Persille
  • 0,5 stk. Citron
  • 50 g Revet parmesan
  • 1 tsk. Havsalt
  • 2 knsp. Sort peber
  • 350 g Spaghetti

Fremgangsmåde

Rist baconternene i olivenolie til de er sprøde. Tag dem op og læg dem på et stykke køkkenrulle men uden at kassere stegefedtet.

Pil løg og hvidlør, og skær hvidløg i flager og hak løg fint.

Steg hvidløgsflager og løg let gyldne i samme fedtstof. Tilsæt tomater og lad saucen simre mens du koger spaghettien.

Smag saucen til med salt og peber og vend den kogte, varme spaghetti i.

Bland hakket basilikum og hakket persille med fintrevet citronskal, revet parmesan og bacon. Anret pasta og sauce i dybe tallerkener og drys med bacon-urteblandingen.

Produkter