Pasta a la Carbonara med grønne bønner, ærter og Tulip Crispy Bacon Bits

Pasta a la Carbonara med grønne bønner, ærter og Tulip Crispy Bacon Bits

Ingredients, 4 persons

  • 500 g Tortiglioni pasta
  • 150 g Grønne bønner
  • 6 stk. Æggeblomme
  • 75 g Parmesan 32+
  • 2 dl. Grønne ærter
  • 3 spsk. Purløg
  • 50 g Tulip Crispy Bacon Bits
  • 3 spsk. Vand

Procedure

Kog pasta efter anvisning på emballagen. Halvér bønnerne og kog dem sammen med ærter og pastaen de sidste 2 min.

Kom æggeblommer i bunden af en skål og riv parmesanost over.

Dræn pasta og bønner og ærter når de er kogt – gem lidt af koge vandet.

Hæld lidt af kogevandet i skålen sammen med æg og ost, pasta, bønner, ærter, purløg og Tulip Crispy Bacon Bits.

Vend langsomt sammen og smag til med salt og peber.

Hvis retten virker tør, vendes lidt mere af kogevandet i til retten virker blank og cremet.

Crispy Bacon Bits

Crispy Bacon Bits

Sprøde færdigstegte bacontern - velegnet til salater, supper og pasta

Tulip Crispy Bacon Bits gør det nemt at ”toppe” din salat, din suppe og din omelet.  Produktet består af  knasende sprødt bacon – i delikate små tern, stegt og klar til brug, og pakket i en praktisk emballage. Bruger du ikke al bacon’en på én gang, klikker du blot låget på bægeret igen, og du har knasende bacon til næste gang, du skal bruge et pift af røg og salt i din mad.