Pasta a la Carbonaramed grønne bønner, ærter og bacontern

Pasta a la Carbonaramed grønne bønner, ærter og bacontern

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tortiglioni pasta
  • 150 g Grønne bønner
  • 6 Æggeblommer
  • 75 g Parmesan
  • 2 dl Grønne ærter
  • 3 spsk. Purløg
  • 150 g Bacontern
  • 3 spsk. Vand

Fremgangsmåde

Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne.
Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.
Kog pasta efter anvisning på emballagen. Halvér bønnerne og kog dem sammen med ærter og pastaen de sidste 2 min.

Kom æggeblommer i bunden af en skål og riv parmesanost over.

Dræn pasta, bønner og ærter når de er kogt – gem lidt af kogevandet.

Hæld lidt af kogevandet i skålen sammen med æg, ost, pasta, bønner, ærter, purløg og bacontern.

Vend det langsomt sammen og smag til med salt og peber.


Tips & tricks

Hvis retten virker tør, vendes lidt mere af kogevandet i, til retten virker blank og cremet.

Produkter