Majs og baconchowder

Ingredienser, 4 pers.

  • 150 g Bacon i skiver, rå
  • 1 tsk. Rapsolie
  • 350 g Store rå rejer
  • 2 stk. Løg
  • 50 g Bladselleri
  • 500 g Kartoffel
  • 400 g Frosne majs
  • 6 dl. Hønsebouillon
  • 1 dl. Letmælk
  • 0,5 tsk. Tørret timian
  • 2 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 0,5 bdt. Purløg
  • 4 stk. Grovflute

Fremgangsmåde

Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle. Hæld stegefedtet fra i en skål. Tør panden af i køkkenrulle.

Varm bacon stegefedt op på panden og steg rejerne til de bliver røde. Tag rejerne op og læg dem fra.

Pil og hak løg. Skyl og snit bladselleri i skiver. Skræl og riv kartoflerne groft. Svits hakkede løg i bacon stegefedt til de er klare. Tilsæt bladselleriskiver, groftrevne kartofler og majskerner. Svits blandingen mens den vendes i ca. 2 minutter. Tilsæt hønsebouillon, mælk, timian og kog til kartoflerne er møre (ca. 20 minutter).

Afkøl halvdelen af majssuppeblandingen og blend til den er glat. Kom den blendede majssuppeblanding tilbage i gryden og varm suppen op.

Pil og tilsæt rejerne. Smag til med friskkværnet peber og salt.

Server suppen varm med baconskiver, drys med purløg og dertil en skive brød.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her