Løgskal og sursøde ribsmed sprøde bacontern og fløde

Løgskal og sursøde ribsmed sprøde bacontern og fløde

  • 1 t. 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 Løg
  • 6 spsk. Salt
  • 60 g Ribs
  • 2 spsk. Sukker
  • 1 dl Piskefløde
  • 60 g Bacon i tern
  • 16 stilke Skovsyre

Fremgangsmåde

2 upillede løg stilles i et ovnfast fad på 3 spsk. salt hver og bages ved 160º C i 30 min. Herefter afkøles de og halveres. Der skæres 1 cm af ved roden, og løget kan nu deles i skaller.

Ribsene pilles fra stilken og ”rystes” sammen med sukkeret, lad det stå og trække i 15 min.

Fløden let-piskes.

Baconternene ristes sprøde på en tør pande.

De adskilte løgskaller anvendes som små skåle og den let piskede fløde kommes i bunden, og der pyntes med ribs, bacontern og skovsyre.

Produkter