Løgskal og sursøde ribsmed sprøde bacontern og fløde

Løgskal og sursøde ribsmed sprøde bacontern og fløde

Ingredients, 4 persons

  • 2 stk. Løg
  • 6 spsk. Havsalt
  • 60 g Ribs
  • 2 spsk. Hvidt sukker
  • 1 dl. Piskefløde
  • 60 g Bacon i tern
  • 16 stilk Skovsyre

Procedure

2 upillede løg stilles i et ovnfast fad på 3 spsk. salt hver og bages ved 160º C i 30 min. Herefter afkøles de og halveres. Der skæres 1 cm af ved roden, og løget kan nu deles i skaller.

Ribsene pilles fra stilken og ”rystes” sammen med sukkeret, lad det stå og trække i 15 min.

Fløden let piskes.

Baconternene ristes sprøde på en tør pande.

De adskilte løgskaller anvendes som små skåle og den let piskede fløde kommes i bunden, og der pyntes med ribs, bacontern og skovsyre.

Produkter