Leverpostej med rødbedekompot og bacon

med rødbedekompot og bacon

Ingredienser, 4 personer

  • 100 g Rå rødbede
  • 2 spsk. Rapsolie
  • 20 g Rosin uden kerner
  • 0,75 dl. Grøntsagsbouillon
  • 1 spsk. Hvid balsamico
  • 0,5 spsk. Brunt rørsukker
  • 2 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 125 g Bacon i skiver, rå
  • 200 g Leverpostej
  • 160 g Fuldkornsrugbrød

Fremgangsmåde

Rist rødbedestrimler i rapsolie.

Tilsæt rosiner, bouillon, balsamico og rørsukker og lad det koge, til væden er fordampet og rødbederne er godt møre. Smag til med salt og peber.

Steg baconskiverne sprøde.

Server leverpostejen i skiver på rugbrødet og top med rødbedekompot og bacon.