Leverpostej med rødbedekompot og baconmed rødbedekompot og bacon

Leverpostej med rødbedekompot og baconmed rødbedekompot og bacon

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 100 g rå rødbede
  • 2 spsk. rapsolie
  • 20 g rosiner
  • 0,75 dl grøntsagsbouillon
  • 1 spsk. hvid balsamico
  • 0,5 spsk. rørsukker
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 125 g Bacon i skiver
  • 200 g Leverpostej
  • 160 g fuldkornsrugbrød

Fremgangsmåde

Rist rødbedestrimler i rapsolie.

Tilsæt rosiner, bouillon, balsamico og rørsukker og lad det koge, til væden er fordampet og rødbederne er godt møre. Smag til med salt og peber.

Steg baconskiverne sprøde.

Servér leverpostejen i skiver på rugbrødet og top med rødbedekompot og bacon.

Produkter