Lammetartar

rørt med peberkrydret bacon

Ingredienser, 4 personer

  • 160 g Lammekød
  • 80 g Bacon i skiver, rå
  • 1 spsk. Rapsolie
  • 2 tsk. Havsalt
  • 1 stk. Rødløg
  • 8 stk. Cherrytomater
  • 0,25 bdt. Brøndkarse

Fremgangsmåde

Lammekødet skæres i tern på 0,5 cm. 2 skiver rå peberbacon skæres også i tern på 0,5 cm.

Lammekød og bacon røres sammen med olien, tilsmages med salt og formes herefter som små hakkebøffer.

Bøfferne placeres på et ikke brændbart underlag og flammegrilles kort med en gasbrænder.

De 2 sidste skiver peberkrydret bacon steges sprøde på en tør pande, afdryppes, hakkes groft og drysses over det grillede lammetartar.

Pyntes med cherrytomat, blomsterkarse og rødløg.

Produkter

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her