Lammetartarrørt med peberkrydret bacon

Lammetartarrørt med peberkrydret bacon

Ingredienser, 4 personer

  • 160 g Lammekød
  • 80 g Bacon i skiver, rå
  • 1 spsk. Rapsolie
  • 2 tsk. Havsalt
  • 1 stk. Rødløg
  • 8 stk. Cherrytomater
  • 0,25 bdt. Brøndkarse

Fremgangsmåde

Lammekødet skæres i tern på 0,5 cm. 2 skiver rå peberbacon skæres også i tern på 0,5 cm.

Lammekød og bacon røres sammen med olien, tilsmages med salt og formes herefter som små hakkebøffer.

Bøfferne placeres på et ikke brændbart underlag og flammegrilles kort med en gasbrænder.

De 2 sidste skiver peberkrydret bacon steges sprøde på en tør pande, afdryppes, hakkes groft og drysses over det grillede lammetartar.

Pyntes med cherrytomat, blomsterkarse og rødløg.

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer