Kyllingesalatmed bacon & champignoner

Kyllingesalatmed bacon & champignoner

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

DRESSING
  • 150 g Mayonnaise
  • 0,5 tsk. Sukker
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 0,5 tsk. Karrypulver
KYLLING
  • 200 g Kyllingefilet
GRØNTSAGER & FRUGT
  • 4 Friske champignoner
  • 1 spsk. Grønne ærter (evt. frosne)
  • 1 skive Ananas (evt. fra dåse)
BACON
  • 80 g Bacon i skiver
  • Olie
SERVERING
  • 8 skiver Brød
KØKKENREDSKABER
  • Køkkenrulle

Smørrebrød - det er en dansk tradition at lægge forskellige kombinationer af stegt eller kogt fisk, skaldyr, postej, grøntsager, syltede agurker, mayonnaise, pickles, salat eller frugt på skiver af brød. De danske klassiske smørrebrødsstykker har hver sin betegnelse med dertilhørende råvarer og opbygning.


Fremgangsmåde

DRESSING:
Rør dressingen af mayonnaise, sukker, salt, friskkværnet peber og karry i en skål.
Dæk med stanniol og sæt dressingen i køleskabet til den skal bruges.

KYLLING:
Kog kyllingefilet i saltet vand.
Afkøl kyllingekødet og skær det i mindre tern.

GRØNTSAGER & FRUGT:
Rens og skær champignoner i tynde skiver.
Optø eventuelt frosne ærter og afdryp dem.
Afdryp ananas i en sigte og skær den i mindre stykker.

BACON:
Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle.

KYLLINGESALAT:
Tag dressingen ud af køleskabet. 
Vend stykker af champignoner, ananas, bacon og ærter med dressing.
Smag til med salt og friskkværnet peber.

SERVERING:
Anret kylling-baconsalaten på brødskiver og pynt med sprødstegt bacon.

Produkter