Karbonadermed bacon, æble-rødbederelish og kold peberrodssauce

Karbonadermed bacon, æble-rødbederelish og kold peberrodssauce

Ingredienser, 4 personer

  • 300 g Rå rødbede
  • 100 g Knoldselleri
  • 200 g Æble
  • 100 g Bacon i skiver, rå
  • 1 tsk. Tørret timian
  • 2 dl. Grøntsagsbouillon
  • 2 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 1 bdt. Persille
  • 4 stk. Tulip Karbonader
  • 250 g Mørkt rugbrød
  • 150 g Light friskost naturel 4%
  • 1 dl. Æblejuice
  • 10 g Peberrod

Fremgangsmåde

Skræl og riv rødbeder og selleri  i strimler. skær æbler i tern. Skær Tulip bacon i tynde strimler.

Steg rødbeder, selleri, æble, bacon, samt timian 10 min. ved middel varme. Tilsæt grøntsagsbouillon og kog ca. 5 min. til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber og drys med persille.

Krydr karbonaderne med salt og peber. Smuldr/riv rugbrødet og paner karbonaderne heri. Steg karbonaderne ca. 5 min. på hver side.

Pisk friskost og æblejuice sammen og smag saucen til med revet peberrod, salt og peber.

Server saucen til karbonaderne sammen med rødbedekompot og rugbrød.

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer