Græskar-Chili suppe med kylling, jordskok og Tulip Crispy Bacon Bits

Græskar-Chili suppe med kylling, jordskok og Tulip Crispy Bacon Bits

Ingredients, 4 persons

  • 200 g Jordskok
  • 2 spsk. Rapsolie
  • 1 pk. MOU Græskar-Chili suppe
  • 260 g Kyllingefilet
  • 100 g Slikærter
  • 50 g Tulip Crispy Bacon Bits
  • 1 spsk. Purløg
  • 1 tsk. Bordsalt
  • 1 tsk. Sort peber

Procedure

Skræl jordskokker og skær i mundrette stykker.

Vend med olie, salt og peber. Bag ved 230°C i 15 min.

Varm suppen. Steg kylling og skær hver filet i 2-3 stykker.

Skyl slikærterne grundigt og kog dem ganske kort i suppen.

Fordel de bagte jordskokker og de stegte kylling inderfileter i 4 skåle.

Hæld suppe ved. Drys hver skål med Tulip Crispy Bacon Bits og drys med fint snittet purløg.

Crispy Bacon Bits

Crispy Bacon Bits

Sprøde færdigstegte bacontern - velegnet til salater, supper og pasta

Tulip Crispy Bacon Bits gør det nemt at ”toppe” din salat, din suppe og din omelet.  Produktet består af  knasende sprødt bacon – i delikate små tern, stegt og klar til brug, og pakket i en praktisk emballage. Bruger du ikke al bacon’en på én gang, klikker du blot låget på bægeret igen, og du har knasende bacon til næste gang, du skal bruge et pift af røg og salt i din mad.