Græskar-Chili suppemed kylling, jordskok og bacontern

Græskar-Chili suppemed kylling, jordskok og bacontern

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 200 g Jordskokker
  • 2 spsk. Rapsolie
  • 1 pk. MOU Græskar-Chili suppe
  • 260 g Kyllingefilet
  • 100 g Slikærter
  • 100 g Bacontern
  • Purløg
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skræl jordskokker og skær i mundrette stykker.
Vend med olie, salt og peber. Bag ved 230°C i 15 min.
Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne.
Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.
Varm suppen. Steg kylling og skær hver filet i 2-3 stykker.
Skyl slikærterne grundigt og kog dem ganske kort i suppen.
Fordel de bagte jordskokker og de stegte kyllingeinderfileter i 4 skåle.
Hæld suppe ved. Drys hver skål med stegte bacontern og fint snittet purløg.

Produkter