Fyldt kyllingebrystsvøbt i bacon

Fyldt kyllingebrystsvøbt i bacon

Ingredients, 4 persons

  • 1 pk. Bacon i skiver, rå
  • 2 stk. Kyllingebryst
  • 14 stk. Sveske
  • 0.5 stk. Æble
  • 1 spsk. Creme fraiche 18 %
  • 1 spsk. Hvedemel
  • 1 bdt. Persille
  • 1 tsk. Bordsalt
  • 1 tsk. Sort peber

Procedure

Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Smør et fad med olie.
 
Skær det halve æble i mindre stykker og halvér sveskerne.
 
Blend æble, svesker, cremefraiche, mel, samt salt og peber til massen er ensartet. Derefter puttes massen i en sprøjtepose.
 
Læg brystfileterne på et skærebræt. Stik kniven ind i fileten på det tykkeste sted uden at skære igennem.

Tag en finger ind i hullet og ’udvid’ hullet som meget som muligt, dog uden at lave hul igennem. 
 
Sprøjt fyldet fra sprøjteposen ind i brystfileten, stille og roligt, så fileten ikke sprækker.

Massér fyldet på plads, så det er jævnt fordelt i brystet.
 
Svøb de fyldte brystfileter i bacon, uden at spare på bacon, da det skrumper lidt.
 
Læg fileterne i fadet og placér midt i ovnen. Bages i 20-25 minutter.
 
Lad kyllingefileterne hvile i 5 minutter, når de er færdigbagte.
 
Pynt med persille