Fyldt kyllingebrystsvøbt i bacon

Fyldt kyllingebrystsvøbt i bacon

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Bacon i skiver
  • 2 stk. Kyllingebryst
  • 14 Svesker
  • 0,5 Æble
  • 1 spsk. Creme fraiche
  • 1 spsk. Hvedemel
  • 1 bdt. Persille
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Smør et fad med olie.

Skær det halve æble i mindre stykker og halvér sveskerne.
Blend æble, svesker, cremefraiche, mel, samt salt og peber til massen er ensartet. Derefter puttes massen i en sprøjtepose.

Læg brystfileterne på et skærebræt. Stik kniven ind i fileten på det tykkeste sted uden at skære igennem.
Tag en finger ind i hullet og ’udvid’ hullet som meget som muligt, dog uden at lave hul igennem.
Sprøjt fyldet fra sprøjteposen ind i brystfileten, stille og roligt, så fileten ikke sprækker.
Massér fyldet på plads, så det er jævnt fordelt i brystet.
Svøb de fyldte brystfileter i bacon, uden at spare på bacon, da det skrumper lidt.

Læg fileterne i fadet og placér midt i ovnen. Bages i 20-25 minutter.
Lad kyllingefileterne hvile i 5 minutter, når de er færdigbagte.

Pynt med persille.

Produkter