Fyldig fiskesuppemed bacon

Fyldig fiskesuppemed bacon

Ingredienser, 4 personer

  • 150 g Bacon i tern
  • 1 stk. Løg
  • 0,5 stk. Fennikelknold
  • 4 spsk. Soltørret tomat
  • 1 L. Fiskebouillon
  • 2,5 dl. Piskefløde
  • 600 g Laksefilet

Fremgangsmåde

Topping: Frisk dild og sprøde skiver bacon

Cremet og velsmagende fiskesuppe med fyld af torsk, soltørrede tomater og bacontern. Pyntet med sprød bacon på toppen. Anrettet i portionsglas  

Steg baconternene i en tykbundet gryde til de er gyldne.

Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir. 

Steg løgene i baconfedtet til de er klare, men uden at de tager farve.

Tilsæt fennikel i tern, soltørrede tomater, fiskebouillon og fløde og lad suppen koge 15 minutter.

Smag til med salt og peber. 

Skær fisken i tern eller strimler. 

Tag den varme suppe af blusset. Kom fisk og baconen i suppen og lad den ”trække” i 5 minutter.

Giv suppen et hurtigt opkog og server straks.

Pynt med frisk dild og baconskiver på toppen.


Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer