Fyldig fiskesuppemed bacon

Fyldig fiskesuppemed bacon

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g Bacon i tern
  • 1 Løg
  • 0,5 Fennikelknold
  • 4 spsk. Soltørret tomat
  • 1 l Fiskebouillon
  • 2,5 dl Piskefløde
  • 600 g Torskefilet
  • Salt
  • Peber
TOPPING
  • Dild
  • Bacon i skiver

Cremet og velsmagende fiskesuppe med fyld af torsk, soltørrede tomater og bacontern. Pyntet med sprød bacon på toppen. Anrettet i portionsglas.


Fremgangsmåde

Steg baconternene i en tykbundet gryde til de er gyldne.

Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir. 

Steg løgene i baconfedtet til de er klare, men uden at de tager farve.

Tilsæt fennikel i tern, soltørrede tomater, fiskebouillon og fløde og lad suppen koge 15 minutter.

Smag til med salt og peber. 

Skær fisken i tern eller strimler. 

Tag den varme suppe af blusset. Kom fisk og baconen i suppen og lad den ”trække” i 5 minutter.

Giv suppen et hurtigt opkog og server straks.

Pynt med frisk dild og baconskiver på toppen.



Tips & tricks

Topping: Frisk dild og sprøde skiver bacon.