Fyldig fiskesuppe

med bacon

Ingredienser, 4 personer

  • 150 g Bacon i tern
  • 1 stk. Løg
  • 0,5 stk. Fennikelknold
  • 4 spsk. Soltørret tomat
  • 1 L. Fiskebouillon
  • 2,5 dl. Piskefløde
  • 600 g Laksefilet

Fremgangsmåde

Topping: Frisk dild og sprøde skiver bacon

Cremet og velsmagende fiskesuppe med fyld af torsk, soltørrede tomater og bacontern. Pyntet med sprød bacon på toppen. Anrettet i portionsglas  

Steg baconternene i en tykbundet gryde til de er gyldne.

Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir. 

Steg løgene i baconfedtet til de er klare, men uden at de tager farve.

Tilsæt fennikel i tern, soltørrede tomater, fiskebouillon og fløde og lad suppen koge 15 minutter.

Smag til med salt og peber. 

Skær fisken i tern eller strimler. 

Tag den varme suppe af blusset. Kom fisk og baconen i suppen og lad den ”trække” i 5 minutter.

Giv suppen et hurtigt opkog og server straks.

Pynt med frisk dild og baconskiver på toppen.


Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her