Farsbrødmed bacon, trilleribs og mormorsalat

Farsbrødmed bacon, trilleribs og mormorsalat

  • 1 t. 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

FARSBRØD
  • 0,5 Løg
  • 500 g Hakket kalv og flæsk
  • 1 Æg
  • 2 tsk. Havsalt
  • 0,5 dl Mælk
  • 125 g Bacon i skiver
TRILLERIBS
  • 250 g Ribs
  • 100 g Sukker
KARTOFLER
  • 600 g Kartofler
FLØDESAUCE
  • 2 dl Kalvebouillon
  • 1 dl Piskefløde
  • 10 g Hvedemel
  • 2 spsk. Ribsgele
  • Friskkværnet peber
MORMORSALAT
  • 1 dl Creme fraiche
  • 0,5 Citron
  • 50 g Salat, radicchio rosso
  • 50 g Kruset (frisee) salat

Fremgangsmåde

FARSBRØD:
Pil og hak løg.

Rør hakket kød, løg, æg, salt og mælk sammen i en skål. Form farsen til et farsbrød og læg den på en bageplade med bagepair.

Kom baconskiver omkring farsbrødet. Bag farsbrødet 45 min. ved 170° C.

TRILLERIBS:
Bland ribs og sukker.

KARTOFLER:
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.

FLØDESAUCE:
Bring kalveboullion og piskefløde i kog. Jævn saucen med en meljævning og smag til med ribsgele, salt og peber.

MORMORSALAT:
Rør cremefraiche og citronsaft sammen og smag dressingen til med sukker, salt og peber.

Pluk salatbladene i lidt mindre stykker og vend dem i dressingen.

Server salaten til farsbrødet sammen med trilleribs, kartofler og flødesauce.

Produkter