Farsbrødmed bacon, trilleribs og mormorsalat

Farsbrødmed bacon, trilleribs og mormorsalat

Ingredients, 4 persons

  • 0.5 stk. Løg
  • 500 g Hakket kalv og flæsk
  • 1 stk. Hønseæg
  • 2 tsk. Havsalt
  • 0.5 dl. Letmælk
  • 125 g Bacon i skiver, rå
  • 250 g Ribs
  • 100 g Hvidt sukker
  • 600 g Kartoffel
  • 2 dl. Kalvebouillon
  • 1 dl. Piskefløde
  • 10 g Hvedemel
  • 2 spsk. Ribsgele
  • 4 knsp. Sort peber
  • 1 dl. Creme fraiche 18 %
  • 0.5 stk. Citron
  • 50 g Salat, Radicchio rosso
  • 50 g Kruset (frisee) salat

Procedure

Pil og hak løg.

Rør hakket kød, løg, æg, salt og mælk sammen i en skål. Form farsen til et farsbrød og læg den på en bageplade med bagepair.

Kom baconskiver omkring farsbrødet. Bag farsbrødet 45 min. ved 170° C.

Bland ribs og sukker.

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.

Bring kalveboullion og piskefløde i kog. Jævn saucen med en meljævning og smag til med ribsgele, salt og peber.

Rør cremefraiche og citronsaft sammen og smag dressingen til med sukker, salt og peber.

Pluk salatbladene i lidt mindre stykker og vend dem i dressingen.

Server salaten til farsbrødet sammen med trilleribs, kartofler og flødesauce.