Dinner Salad med grønkål, perlespelt, avokado og bacon-vinaigrette

Dinner Salad med grønkål, perlespelt, avokado og bacon-vinaigrette

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

VINAIGRETTE
  • 150 g Bacontern
  • 1 dl Olivenolie
  • 1 Lime
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 2 spsk. Persille
  • 0,5 tsk. Brun farin
  • Friskkværnet peber
  • Salt
DINNER SALAD
  • 350 g Perlespelt
  • 50 g Grønkål
  • 120 g Romainesalat
  • 1 stk. Avocado

Fremgangsmåde

VINAIGRETTE:
Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.
Pisk olie, limesaft og skal, sennep og farin sammen.

Rør persille og stegte bacontern i og smag til med salt og peber.

DINNER SALAD:
Kog perlespelt. Skyl og pluk salat og grønkål.

Hvis der bruges romainesalat, snittes dette i mundrette stykker.

Fjern skal og sten fra avokado og skær i tynde skiver på langs.

Vend forsigtigt ingredienserne med vinaigrette sammen og smag til med salt og peber.

Drys salaten med de resterende stegte bacontern og server. 

Produkter