Dinner Salad med grønkål, perlespelt, avokado og Bacon Bits vinaigrette

Dinner Salad med grønkål, perlespelt, avokado og Bacon Bits vinaigrette

Ingredienser, 4 personer

  • 50 g Tulip Crispy Bacon Bits
  • 350 g Perlespelt
  • 50 g Grønkål
  • 120 g Romainesalat
  • 1 stk. Avocado
  • 1 dl. Olivenolie
  • 1 stk. Lime
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 2 spsk. Persille
  • 0,5 tsk. Brun farin
  • 1 tsk. Sort peber
  • 1 tsk. Bordsalt

Fremgangsmåde

Tulip Crispy Bacon Bits vinaigrette

Pisk olie, limesaft og skal, sennep og farin sammen.

Rør persille og Bacon Bits i og smag til med salt og peber.

Dinner salad

Kog perlespelt. Skyl og pluk salat og grønkål.

Hvis der bruges romainesalat, snittes dette i mundrette stykker.

Fjern skal og sten fra avokado og skær i tynde skiver på langs.

Vend forsigtigt ingredienserne med Tulip Crispy Bacon Bits Vinaigrette sammen og smag til med salt og peber.

Drys salaten med Bacon Bits og server. 

Crispy Bacon Bits

Crispy Bacon Bits

Sprøde færdigstegte bacontern - velegnet til salater, supper og pasta

Tulip Crispy Bacon Bits gør det nemt at ”toppe” din salat, din suppe og din omelet.  Produktet består af  knasende sprødt bacon – i delikate små tern, stegt og klar til brug, og pakket i en praktisk emballage. Bruger du ikke al bacon’en på én gang, klikker du blot låget på bægeret igen, og du har knasende bacon til næste gang, du skal bruge et pift af røg og salt i din mad.

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer