Cremet aspargessuppe

med røræg, forårsløg og sprød bacon

Ingredienser, 4 personer

  • 1 Kg MOU Aspargessuppe
  • 1 bdt. Forårsløg
  • 125 g Bacon i skiver, rå
  • 4 stk. Hønseæg
  • 1 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 10 g Smør, saltet
  • 120 g Franskbrød

Fremgangsmåde

Suppen varmes op, og fintsnittede forårsløg tilsættes.

Baconskiverne ristes sprøde i ovnen eller på en pande. Afkøles og brækkes i mindre stykker.

Æg slås ud i en skål, krydres med salt og peber og piskes grundigt sammen. Æggemassen vendes på en varm pande i en anelse fedtstof, til den har en fast konsistens, og holdes lun.

Suppen fordeles i 4 skåle, og æg og bacon lægges i.

Server straks med f.eks. friskbagt brød.

Produkter