Cremet aspargessuppemed røræg, forårsløg og sprød bacon

Cremet aspargessuppemed røræg, forårsløg og sprød bacon

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Mou Aspargessuppe
  • 1 bdt. forårsløg
  • 125 g Bacon i skiver
  • 4 æg
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • Franskbrød

Fremgangsmåde

Suppen varmes op, og fintsnittede forårsløg tilsættes.

Baconskiverne ristes sprøde i ovnen eller på en pande. Afkøles og brækkes i mindre stykker.

Æg slås ud i en skål, krydres med salt og peber og piskes grundigt sammen. Æggemassen vendes på en varm pande i en anelse fedtstof, til den har en fast konsistens, og holdes lun.

Suppen fordeles i 4 skåle, og æg og bacon lægges i.

Servér straks med f.eks. friskbagt brød.

Produkter