Champignon pizza

med bacon og mozzarella

Ingredienser, 4 personer

  • 15 g Gær
  • 4 dl. Vand
  • 0,5 spsk. Havsalt
  • 0,5 spsk. Hvidt sukker
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 500 g Hvedemel
  • 200 g Friske champignon
  • 1 bdt. Bredbladet persille
  • 1 stk. Citron
  • 4 knsp. Sort peber
  • 250 g Bacon i skiver, rå
  • 250 g Mozzarella, 45+
  • 80 g Revet mozzarella 45+
  • 40 g Revet parmesan

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i lunkent vandet i en stor skål. Tilsæt salt, sukker og olie. Rør/ælt mel i lidt ad gangen, til dejen slipper skålen. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 minutter. Slå dejen ned, og lad den hæve op igen i ca. 20 minutter.

Del dejen i 2 dele, som du ruller tyndt ud med en kagerulle på et meldrysset bord. Læg de 2 pizzabunde på hver sin bageplade oven på et ark bagepapir. Tænd ovnen på 200° C.

Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Bland champignoner, grofthakket persille, citronskal og olie i en skål. Krydr med salt og peber.

Skær Tulip bacon i strimler, og steg dem let. Fordel champignonblandingen over pizzabundene. Top med Tulip Bacon og de 2 slags mozzarelaost.

Bag pizzaerne i den forvarmede ovn i ca. 20 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Server dem på et fad, og drys med ekstra persille og friskrevet parmesanost.

Produkter

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her