Caesar salad

med dijon-bacondressing

Ingredienser, 4 pers.

  • 250 g Bacon i skiver, rå
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 2 stk. Hvede toastbrød
  • 1 fed Hvidløg
  • 2 stk. Pasteuriseret æggeblomme
  • 2 tsk. Dijonsennep
  • 2 spsk. Hvidvinseddike
  • 0,5 dl. Vand
  • 0,5 stk. Romainesalat
  • 2 stk. Avocado
  • 20 g Parmesan 32+

Fremgangsmåde

Steg baconskiver – både til dressing og salaten - på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle. Hæld stegefedtet fra i en skål. Tør panden af med køkkenrulle.

Skær daggammelt brød i tern. Steg brødtern gyldne i baconfedt. Tag brødtern fra.

Pil og finhak hvidløg.

Blend pasteuriseret æggeblomme med finthakket hvidløg, dijonsennep, hvidvinseddike, 2 stegte baconskiver i mindre stykker, parmesan og vand. Tilsæt olivenolie lidt efter lidt, mens der blendes. Sæt dressingen i køleskabet til den skal serveres.

Skyl og bræk salaten i stykker. Halvér avocado og tag stenen i midten ud. Skær avocado i strimler og derefter strimlerne på tværs. Træk skindet af.

Skær den stegte bacon til salaten i mindre stykker. Vend baconstykker med brødcroutoner og salatstykker. Vend salatblandingen forsigtigt med avocadostykkerne.

Arranger salaten på en tallerken, hæld dressingen over, drys med parmesan og server.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her