BLT sandwich

BLT sandwich

Ingredienser, 1 person

  • 50 g Bacon i skiver, rå
  • 1 tsk. Rapsolie
  • 100 g Kyllingefilet
  • 1 knsp. Sort peber
  • 1 stk. Tomat
  • 0,5 stk. Avocado
  • 10 g Salat, egeløv
  • 1 spsk. Mayonnaise
  • 1 stk. Sandwichbrød med fedtrige frø

Fremgangsmåde

Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle.

Steg kyllingefilet i baconfedt 6-7 minutter på hver side indtil kødet er gennemstegt. Kværn med peber.

Skyl og skær tomat i skiver.

Skær avocado midt over og fjern stenen i midten. Skær avocadoen i strimler og træk skindet af fra spids mod spids. Skær avocadokødet i tynde strimler.

Skyl salatblade.

Skær det stegte kyllingekød i tynde skiver.

Toast sandwichskiverne.

Smør toastskiverne med mayonnaise. Læg salatblade på den ene af toastskiverne. Læg kyllingefiletskiverne ovenpå. Læg baconskiverne på. Læg tomatskiverne på. Fordel skiverne af avocado øverst. Læg sandwichen sammen med det sidste stykke toast og server den eventuelt skåret over og arrangeret med sticks.

Produkter

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer