Bloksbjerg-Kost

med baconsvøb

Ingredienser, 12 personer

  • 25 g Gær
  • 2,5 dl. Vand
  • 1 knsp. Havsalt
  • 1 tsk. Tørret basilikum
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 300 g Durumhvedemel
  • 200 g Fuldkornshvedemel
  • 12 stk. Træspid
  • 250 g Bacon i skiver, rå
  • 6 stilk Frisk rosmarin

Fremgangsmåde

Opløs gæren med vand, salt og tørret basilikum, og bland det sammen med olivenolie, durummel og fuldkornshvedemel i en skål.

Drys mel på bordet og ælt dejen i 5 min. til dejen er glat og elastisk.

Rul et stykke af dejen i en aflang pølseform og sno den omkring en snobrødspind.

Tag en baconskive og sno den omkring dejen. Bag de rustikke bacon-snobrød over bålet til de er gyldne og færdigbagte.

Server med en frisk krydderurt i toppen, så det ligner en lille kost.

Produkter