Benløse fuglemed grillede grøntsager

Benløse fuglemed grillede grøntsager

  • 1 t. 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 800 g oksekød middelfedt
  • 150 g Bacon i skiver
  • 25 g smør
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 5 dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl rødvin
  • 1 dl piskefløde
  • 2 squash
  • 2 fennikelknolde
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 spsk. olivenolie
  • 4 stilke rosmarin

Fremgangsmåde

Skær kødet ud i tynde bøffer, og bank dem flade. Rul kødet sammen på den korte led, så rullerne bliver 8 cm. lange. Hver rulle omvikles med bacon, og der bindes 2 stykker bomuldsgarn omkring kødrullen.

Smørret smeltes i en gryde, og de benløse fugle brunes heri på alle sider. Drys med salt og peber. Tilsæt bouillon og vin og lad kødet simre under låg ved middel varme ca. 60 min.

De benløse fugle tages op, fløden tilsættes og saucen smages til. Kan evt. jævnes.

Squash, fennikel og peberfrugt skæres i brede, store stykker og pensles med olivenolie tilsat rosmarin.

Grilles kort – evt. på en grillpande – de skal ikke miste deres sprødhed.

Produkter