Baconspydmed kartoffel og frisk dip

Baconspydmed kartoffel og frisk dip

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 600 g Små kartofler med skræl
  • 200 g Creme fraiche
  • 1 fed Hvidløg
  • 0,5 tsk. Paprika
  • 2 spsk. Persille
  • 2 tsk. Havsalt
  • 50 g Gulerod
  • 50 g Hvidkål
  • 50 g Rød peberfrugt
  • 125 g Bacon i skiver
  • 8 Træspid

Fremgangsmåde

Kog de små kartofler med skræl på. Kom dem herefter ind i ovnen for at få en sidste sprød finish.

Bland creme fraiche, knust hvidløg, paprika (eller cayennepeber), hakket persille og groft salt til en dressing.

Hak gulerødder, hvidkål og rød peber i strimler og bland med dressingen.

Tulip bacon tynde skiver lægges på bagepapir på en bradepande og steges i ovnen på 180º C i ca. 6 minutter, tag derefter skiverne ud og placer dem på et spyd, herefter steges bacon færdig i ovnen til de er sprøde, ca. 6 min mere.

Server baconspyd med kartoffel og den friske dip. Passer perfekt som snack eller som del af tapas menuen.

Produkter