Baconspydmed kartoffel og frisk dip

Baconspydmed kartoffel og frisk dip

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 600 g små kartofler med skræl
  • 200 g creme fraiche
  • 1 fed hvidløg
  • 0,5 tsk. paprika
  • 2 spsk. persille
  • 2 tsk. havsalt
  • 50 g gulerod
  • 50 g hvidkål
  • 50 g rød peberfrugt
  • 125 g Bacon i skiver
  • 8 træspid

Fremgangsmåde

Kog de små kartofler med skræl på. Kom dem herefter ind i ovnen for at få en sidste sprød finish.

Bland creme fraiche, knust hvidløg, paprika (eller cayennepeber), hakket persille og groft salt til en dressing.

Hak gulerødder, hvidkål og rød peber i strimler og bland med dressingen.

Tulip Bacon tynde skiver lægges på bagepapir på en bradepande og steges i ovnen på 180 ºC i ca. 6 minutter, tag derefter skiverne ud og placer dem på et spyd, herefter steges bacon færdig i ovnen til de er sprøde, ca. 6 min mere.

Server baconspyd med kartoffel og den friske dip. Passer perfekt som snack eller som del af tapas menuen.

Produkter