Baconsnaps/baconvodkalavet på snaps eller vodka og bacon

Baconsnaps/baconvodkalavet på snaps eller vodka og bacon

Ingredients, 1 person

  • 250 g Bacon i skiver, rå
  • 7 dl. Snaps, 40 % vol.

Procedure

Baconskiverne skæres i små stykker og steges på pande ved middelvarme, indtil de er meget sprøde, men ikke sorte.

Vodka/snaps hældes i syltetøjsglas og baconstykker, samt det frasmeltede fedt hældes forsigtigt oveni. Man kan også bytte om på rækkefølgen.

Låget skrues på glasset, og glasset sættes i fryseren.

Efter mindst 24 timer tages glasset ud og fedtproppen med baconstykker kan forsigtigt og nemt løsnes og bortskaffes. Vodkaen er måske grumset; men i hvert fald er der lidt baconstykker tilbage.

Derfor filtreres vodkaen nu gennem diverse filtre og hældes retur i den tomme vodka/snapse flaske.

Serveres iskold.