Baconristet rugbrødmed stenbiderrogn

Baconristet rugbrødmed stenbiderrogn

Ingredients, 4 persons

  • 150 g Bacon i tern
  • 6 skiver Mørkt rugbrød
  • 1 dl. Creme fraiche
  • Citronskal (økologisk)
  • 1 Rødløg
  • 150 g Stenbiderrogn (kaviar)

Rugbrød smager bare så meget bedre, når det bliver ristet sprødt i baconfedt. Og når det så serveres med stenbiderrogn vendt i cremefraiche citronskal, finthakket rødløg og sprød bacon, er der ikke et øje tørt.


Procedure


Steg baconternene på en pande til de er gyldne og sprøde. Læg de stegte bacontern på fedtsugende papir, men behold fedtstoffet på panden. 

Stik rugbrødet ud i runde skiver med en udstikker eller et glas. 

Rist rugbrødet på panden i baconfedtet til det er sprødt og læg det på fedtsugende papir. 

Rør cremefraiche sammen med citronskal og hakket rødløg og smag til med salt og peber.

Vend stenbiderrognen og de ristede bacontern i og anret på det ristede rugbrød eller i en skål med de ristede rugbrødsskiver omkring.

Pynt med ærtespirer og sprødt bacon på toppen. 

Produkter