Bacon hjerte

Bacon hjerte

Ingredienser, 1 person

  • 40 g Bacon i skiver, rå
  • 1 stk. Hønseæg
  • 0,25 bdt. Purløg
  • 1 knsp. Sort peber
  • 1 stk. Hvede toastbrød

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200º C (hvis varmluft, da 190º C).

Læg bagepapir på en bradepande, og form et baconhjerte af to stykker bacon. Brug evt. en hjerteform eller form et hjerte af sammenrullet sølvpapir og for formen med bacon. Baconhjertet bages i ovnen i ca. 6 minutter, eller indtil det er ca. 50% færdigstegt.

Tag bradepanden ud af ovnen og slå forsigtigt et æg ned i midten af baconhjertet. Bag baconhjertet videre i ovnen i ca. 8-10 minutter, eller indtil ægget er let gylden og gennemstegt.

Drys med karse eller purløg og kværnet peber.

Server baconhjertet på en fin tallerken med ristet toastbrød.

Produkter

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer