Bacon bouillonpeberkrydret

Bacon bouillonpeberkrydret

Ingredienser, 4 personer

  • 1 L. Hønsebouillon
  • 100 g Tulip Færdigstegt peberkrydret bacon
  • 10 stilk Frisk timian

Fremgangsmåde

Hønsebouillonen koges op, og baconstykkerne tilsættes sammen med timiankvistene. Gryden tages af varmen og trækker 30 min. Væsken sigtes herefter igennem en si.

Den peberkrydrede baconbouillon koges op og sigtes gennem et klæde.

Baconbouillonen kan anvendes som en selvstændig lille forret eller mellemret, hvor der kan tilsættes forskellige slags garniturer. Prøv den med for eksempel pocherede æg, små kogte vagtelæg, grøntsager eller med krydderurter.

Færdigstegt bacon i skiver

Færdigstegt bacon

Klar til brug direkte fra pakken. Knasende sprød til burgere, sandwich og salater.

Tulip Færdigstegt Bacon er nemt og lige til at bruge i færdige retter eller salater, for vi har sprødstegt den for dig. Prøv Tulip Færdigstegt Bacon til supper, sandwich eller burger uden selv at skulle have besvær med at stege baconen.

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer