Auberginermed bacon & hvidløgsmayonnaise

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Auberginermed bacon & hvidløgsmayonnaise

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

AUBERGINE
  • 8 skiver aubergine
  • Salt
  • Olivenolie
BACON
  • 300 g bacon i skiver
  • Olie
HVIDLØGSMAYONNAISE
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 1 fed hvidløg
SERVERING
  • Frisk dild
KØKKENREDSKABER
  • Køkkenrulle
Print opskrift

Snacks er også yndede i Rusland ved samvær og arrangementer. Bacon bruges til flere forskellige snacks kombineret med grøntsager og brød. Auberginer med bacon er gode til picnic.


Sådan tilbereder du retten

AUBERGINER:
Skyl auberginerne og skær dem på langs i tynde skiver.
Drys skiverne med salt og lad dem trække i 20 minutter.

BACON:
Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er gyldne.
Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle.

AUBERGINERULLERNE:
Skyl aubergineskiverne under vand og tør dem med køkkenrulle.
Steg dem på begge sider til de er bløde på en tør pande.

HVIDLØGSMAYONNAISE:
Pil og hak hvidløg.
Rør hakket hvidløg med mayonnaise.

SERVERING:
Smør de bløde skiver aubergine med hvidløgsmayonnaise.
Drys med hakket dild.
Læg baconskiverne ovenpå og rul aubergineskiverne sammen og sæt dem i køleskabet til de skal serveres.