Auberginerullermed bacon & hvidløgsmayonnaise

Auberginerullermed bacon & hvidløgsmayonnaise

Ingredients, 4 persons

  • 1 stk. Aubergine
  • 2 tsk. Havsalt
  • 300 g Bacon i skiver, rå
  • 1 tsk. Rapsolie
  • 3 spsk. Mayonnaise
  • 1 bdt. Dild

Procedure

Skyl auberginerne og skær dem på langs i tynde skiver. Drys skiverne med salt og lad dem trække i 20 minutter.

Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er gyldne. Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle.

Skyl aubergineskiverne under vand og tør dem med køkkenrulle. Steg dem på begge sider til de er bløde på en tør pande.

Pil og hak hvidløg.

Rør hakket hvidløg med mayonnaise. Smør de bløde skiver aubergine med hvidløgsmayonnaise. Drys med hakket dild.

Læg baconskiverne ovenpå og rul aubergineskiverne sammen og sæt dem i køleskabet til de skal serveres.