Æg og bacon

Ingredienser, 4 pers.

  • 1 stk. Hvede toastbrød
  • 1 stk. Tomat
  • 2 stk. Friske champignon
  • 1 tsk. Rapsolie
  • 40 g Bacon i skiver, rå
  • 2 stk. Brunch pølse
  • 70 g Baked beans i tomatsovs, konserves
  • 1 stk. Hønseæg
  • 0,5 tsk. Havsalt
  • 10 g Smør, saltet
  • 0,25 bdt. Persille
  • 2 spsk. Tomatketchup

Fremgangsmåde

Rist en skive sandwichbrød eventuelt på en tør pande.

Skær tomat midt over. Børst champignoner og skær dem i halve.

Svits champignoner i fedtstof på en pande, mens der røres. Tag champignonerne fra.

Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle. Hæld stegefedtet fra i en skål. Tør panden af med køkkenrulle.

Steg pølser gyldne i bacon stegefedt. Vend dem undervejs. Læg de halve tomater ved.

Varm baked beans i en gryde.

Pisk æg med et lille drys salt i en skål. Smelt smørret på en pande. Hæld æggeblandingen på panden og rør langsomt rundt i massen, mens den størkner (blandingen skal stadig være gylden og blød).

Anret pølse og baconskiver med baked beans, scrambled eggs, toast, stegte halve tomater og champignoner. Drys eventuelt med hakket persille.

Server med tomatketcup.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her