Minifrikadellermed kartofler i persilleolie og rødbedesalat

Minifrikadellermed kartofler i persilleolie og rødbedesalat

Ingredients, 2 persons

  • 400 g Små kartofler med skræl
  • 400 g FRILANDSGRIS® Minifrikadeller
  • 2 spsk. Rapsolie
  • 2 spsk. Sød sennep
  • 2 fed Hvidløg
  • 2 spsk. Sesamfrø
  • 1 Rå rødbede
  • 0.25 bdt. Kørvel
  • 0.5 bdt. Persille
  • 25 g Mandler
  • 1 spsk. Æbleeddike
  • 1 spsk. Havsalt
  • 2 knsp. Sort peber
  • 1.5 dl Olivenolie

Procedure

Kog kartoflerne og lad dem køle af.

Frikadellerne varmes som anvist på posen.

Bland rapsolie, sød sennep, 1 presset hvidløg og sesamfrø og vend revet rødbede i blandingen. Pynt med kørvel.

Blend persille, mandler, 1 hvidløg, æbleeddike, salt og kværnet peber sammen.

Tilsæt olivenolie i en tynd stråle og smag til.

Vendes i de nye kogte kartofler lige inden servering.

Produkter