Minifrikadellermed kartofler i persilleolie og rødbedesalat

Minifrikadellermed kartofler i persilleolie og rødbedesalat

  • 50 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 400 g små kartofler med skræl
  • 400 g FRILANDSGRIS® Minifrikadeller
  • 2 spsk. rapsolie
  • 2 spsk. sød sennep
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 1 rødbede
  • 0,25 bdt. kørvel
  • 0,5 bdt. persille
  • 25 g mandler
  • 1 spsk. æbleeddike
  • 1 spsk. salt
  • 2 knsp. sort peber
  • 1,5 dl olivenolie

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne og lad dem køle af.

Frikadellerne varmes som anvist på posen.

Bland rapsolie, sød sennep, 1 presset hvidløg og sesamfrø og vend revet rødbede i blandingen. Pynt med kørvel.

Blend persille, mandler, 1 hvidløg, æbleeddike, salt og kværnet peber sammen.

Tilsæt olivenolie i en tynd stråle og smag til.

Vendes i de nye kogte kartofler lige inden servering.

Produkter