Minifrikadellermed bagte rødbeder og søde kartofler

Minifrikadellermed bagte rødbeder og søde kartofler

Ingredients, 4 persons

  • 400 g Kartoffel
  • 400 g Sød kartoffel
  • 400 g FRILANDSGRIS® Minifrikadeller
  • 6 stk. kardemommekapsler
  • 1 tsk. Havsalt
  • 0.5 tsk. Tørret chilipeber
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 0.5 dl. Appelsinjuice

Procedure

Skræl og skær rødbeder i mindre stykker, kom dem i en skål.

Skræl søde kartofler og skær dem i stykker passende til rødbeder.

Knus kardemommekapsler i en morter, fjern skaller.

Bland knust kardemomme, seasalt, tørret chili sammen, tilsæt olie og appelsinsaft.

Vend de søde kartofler i olie blandingen og læg dem på et stykke bagepapir på en bageplade på den ene halvdel.

Vend derefter rødbedestykker i resten af blandingen og placer dem på dem resten af bagepapiret.

Bages i ovn ved 200 °C i ca. 25-30 min. Lun minifrikadeller i ovn eller på pande.

Anret på 4 tallerkener de bagte rodfrugter i bunden, frissè salat, rugbrødschips og varme minifrikadeller.

Produkter