Middagskødbolleri couscous med ananas, peanuts og karrydip

Middagskødbolleri couscous med ananas, peanuts og karrydip

Ingredients, 2 persons

  • 500 g Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller
  • 0.5 stk. Ananas
  • 4 stilk Bladselleri
  • 3 dl. Couscous
  • 0.5 stk. Frisk chilipeber
  • 2 dl. Friske koriander blade
  • 1 stk. Lime
  • 1 spsk. Akaciehonning
  • 3 spsk. Creme fraiche 9 %
  • 0.5 tsk. Karrypulver
  • 1 tsk. Havsalt
  • 2 knsp. Sort peber
  • 2 spsk. Peanuts
  • 10 g Tørrede tranebær

Procedure

Kødbollerne varmes som anvist på posen.

Skær skallen af ananas. Befri ananaskødet fra stokken og skæres i tern på 1,5 cm x 1,5 cm.

Vend bladselleri i skiver, kogt couscous, hakket chili og koriander sammen.

Ryst limesaft, akaicehonning, creme fraiche, karrypulver, salt og peber sammen og vend halvdelen af den i salaten sammen med ananas. Kom den anden halvdel i en lille skål.

Server på et fladt fad sammen med karrydip og kødboller, og drys med grofthakkede saltede peanuts og soltørrede tranebær.

FRILANDSGRIS® Middagskødboller

FRILANDSGRIS® Middagskødboller

Ideelle til boller i karry - med dansk kød fra FRILANDSGRIS®

Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er lavet af kød fra FRILANDSGRIS®, som har levet et liv med krølle på halen og adgang til frisk luft. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller både ser og smager som hjemmelavede kødboller. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er særdeles velegnede til boller i karry, som er en favorit i mange danske hjem. Køb eller lav din yndlingskarrysovs, tilsæt de optøede kødboller, så de varmes i sovsen, og servér retten med ris og evt. lidt gnavegrønt. Nemt, hurtigt og lækkert.