Middagskødbolleri couscous med ananas, peanuts og karrydip

Middagskødbolleri couscous med ananas, peanuts og karrydip

  • 35 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 500 g FRILANDSGRIS® Middagskødboller
  • 0,5 ananas
  • 4 stilke bladselleri
  • 3 dl couscous
  • 0,5 frisk chilipeber
  • 2 dl friske koriander blade
  • 1 lime
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 3 spsk. creme fraiche
  • 0,5 tsk. karrypulver
  • 1 tsk. salt
  • 2 knsp. sort peber
  • 2 spsk. saltede peanuts
  • 10 g tørrede tranebær

Fremgangsmåde

Kødbollerne varmes som anvist på posen.

Skær skallen af ananas. Befri ananaskødet fra stokken og skæres i tern på 1,5 cm x 1,5 cm.

Vend bladselleri i skiver, kogt couscous, hakket chili og koriander sammen.

Ryst limesaft, akaicehonning, creme fraiche, karrypulver, salt og peber sammen og vend halvdelen af den i salaten sammen med ananas. Kom den anden halvdel i en lille skål.

Servér på et fladt fad sammen med karrydip og kødboller, og drys med grofthakkede saltede peanuts og soltørrede tranebær.

FRILANDSGRIS® Middagskødboller

FRILANDSGRIS® Middagskødboller

Ideelle til boller i karry - med dansk kød fra FRILANDSGRIS®

Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er lavet af kød fra FRILANDSGRIS®, som har levet et liv med krølle på halen og adgang til frisk luft. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller både ser og smager som hjemmelavede kødboller. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er særdeles velegnede til boller i karry, som er en favorit i mange danske hjem. Køb eller lav din yndlingskarrysovs, tilsæt de optøede kødboller, så de varmes i sovsen, og servér retten med ris og evt. lidt gnavegrønt. Nemt, hurtigt og lækkert.