Middagsfrikadellermed rygeostcremekartofler og sprød salat

Middagsfrikadellermed rygeostcremekartofler og sprød salat

Ingredients, 2 persons

  • 400 g Små kartofler med skræl
  • 475 g Tulip FRILANDSGRIS® Middagsfrikadeller
  • 100 g Rygeost
  • 1.5 dl Creme fraiche
  • 1 spsk. Citronskal (økologisk)
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Havsalt
  • 2 knsp. Sort peber
  • 1 dl Purløg
  • 0.25 Hovedsalat
  • 0.5 Rucolasalat
  • 2 spsk. Hvid balsamico
  • 0.5 dl Sukker
  • 1 spsk. Olivenolie

Procedure

Kog kartoflerne og lad dem køle af.

Frikadellerne varmes som anvist på posen.

Pisk rygeost med creme fraiche, citronskal, citronsaft, salt og kværnet peber.

Vend snittet purløg i rygeost cremen. Vendes med kogte afkølede kartofler til kold kartoffel salat eller serveres som creme til varme nykogte kartofler.

Pynt med purløg og citronskal.

Skyl hovedsalat og rucolasalat i iskoldt vand. Slynges fri for vand lige inden servering og plukkes i mindre stykker.

Bland balsamicoeddike med sukker, salt, peber og olivenolie til en dressing

Kom salaten i en stor skål, og fordel dressingen over salaten.

Produkter