Middagsfrikadellermed rygeostcremekartofler og sprød salat

Middagsfrikadellermed rygeostcremekartofler og sprød salat

  • 50 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 400 g små kartofler med skræl
  • 475 g Tulip FRILANDSGRIS® Middagsfrikadeller
  • 100 g rygeost
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 1 spsk. citronskal (økologisk)
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. salt
  • 2 knsp. sort peber
  • 1 dl purløg
  • 0,25 hovedsalat
  • 0,5 rucolasalat
  • 2 spsk. hvid balsamico
  • 0,5 dl sukker
  • 1 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne og lad dem køle af.

Frikadellerne varmes som anvist på posen.

Pisk rygeost med creme fraiche, citronskal, citronsaft, salt og kværnet peber.

Vend snittet purløg i rygeostcremen. Vendes med kogte afkølede kartofler til kold kartoffelsalat eller serveres som creme til varme, nykogte kartofler.

Pynt med purløg og citronskal.

Skyl hovedsalat og rucolasalat i iskoldt vand. Slynges fri for vand lige inden servering og plukkes i mindre stykker.

Bland balsamicoeddike med sukker, salt, peber og olivenolie til en dressing.

Kom salaten i en stor skål, og fordel dressingen over salaten.

Produkter