Karbonader

med bacon, æble-rødbederelish og kold peberrodssauce

Ingredienser, 4 pers.

  • 300 g Rå rødbede
  • 100 g Knoldselleri
  • 200 g Æble
  • 100 g Bacon i skiver, rå
  • 1 tsk. Tørret timian
  • 2 dl. Grøntsagsbouillon
  • 2 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 1 bdt. Persille
  • 4 stk. Tulip Karbonader
  • 250 g Mørkt rugbrød
  • 150 g Light friskost naturel 4%
  • 1 dl. Æblejuice
  • 10 g Peberrod

Fremgangsmåde

Skræl og riv rødbeder og selleri  i strimler. skær æbler i tern. Skær Tulip bacon i tynde strimler.

Steg rødbeder, selleri, æble, bacon, samt timian 10 min. ved middel varme. Tilsæt grøntsagsbouillon og kog ca. 5 min. til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber og drys med persille.

Krydr karbonaderne med salt og peber. Smuldr/riv rugbrødet og paner karbonaderne heri. Steg karbonaderne ca. 5 min. på hver side.

Pisk friskost og æblejuice sammen og smag saucen til med revet peberrod, salt og peber.

Server saucen til karbonaderne sammen med rødbedekompot og rugbrød.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her