Grøntsagsfrikadellerpå spyd med gule ris

Grøntsagsfrikadellerpå spyd med gule ris

Ingredienser, 4 personer

  • 1 ps. Tulip FRILANDSGRIS® Grøntsagsfrikadeller
  • 1 stk. Gul peberfrugt
  • 1 stk. Agurk
  • 10 stk. Cherrytomater
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 stk. Løg
  • 1 tsk. Gurkemeje
  • 3 dl. Parboiled ris
  • 1 dl. Vilde ris
  • 7 dl. Grøntsagsbouillon
  • 1 tsk. Bordsalt
  • 1 spsk. Mango chutney
  • 12 stk. Træspid

Fremgangsmåde

Varm olie op i en gryde. Sauter løg, og gurkemeje i 3 min ved svag varme.

Kom ris, grøntsagsbouillon og salt ved og lad det koge under låg efter forskriften på risene.

Varm grøntsagsfrikadeller efter anvisning. Snit og skær grønt ud til spyd.

Lav 3 spyd til hver person med grøntsagsfrikadeller og forskellig grønt.

Anret med de flotte gule ris og mango chutney.

Produkter

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer