Grøntsagsfrikadeller

på spyd med gule ris

Ingredienser, 4 personer

  • 1 ps. Tulip Frilandsfrikadeller
  • 1 ps. Tulip Grøntsagsfrikadeller
  • 1 stk. Gul peberfrugt
  • 1 stk. Agurk
  • 10 stk. Cherrytomater
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 stk. Løg
  • 1 tsk. Gurkemeje
  • 3 dl. Parboiled ris
  • 1 dl. Vilde ris
  • 7 dl. Grøntsagsbouillon
  • 1 tsk. Bordsalt
  • 1 spsk. Mango chutney
  • 12 stk. Træspid

Fremgangsmåde

Varm olie op i en gryde. Sauter løg, og gurkemeje i 3 min ved svag varme.

Kom ris, grøntsagsbouillon og salt ved og lad det koge under låg efter forskriften på risene.

Varm grøntsagsfrikadeller efter anvisning. Snit og skær grønt ud til spyd.

Lav 3 spyd til hver person med grøntsagsfrikadeller og forskellig grønt.

Anret med de flotte gule ris og mango chutney.

Grøntsagsfrikadelle

Grøntsagsfrikadelle

Klassisk smag med usynlige grønsager

Tulip grøntsagsfrikadeller er klassiske frikadeller med 30% usynlige grøntsager (blomkål, løg, pastinak) og der er bestemt hverken gået på kompromis med smag eller kvalitet.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her