Grøntsagsfrikadeller

med gulerodspasta, majs og krydret sauce

Ingredienser, 4 pers.

  • 1 ps. Tulip Grøntsagsfrikadeller
  • 2 pk. Pasta
  • 25 g Smør, saltet
  • 1 stk. Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 0,5 tsk. Spidskommen
  • 5 stk. Gulerod
  • 6 dl. Grøntsagsbouillon
  • 1 tsk. Havsalt
  • 0,5 tsk. Sort peber
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 300 g Babymajs
  • 1 stk. Rød peberfrugt
  • 4 stk. Forårsløg
  • 2 spsk. Sød Chili-sauce
  • 0,5 spsk. Brøndkarse

Fremgangsmåde

Varm en gryde op med smør til det bruser. Sauter løg, hvidløg og spidskommen i 3 min uden at det bruner.

Kom gulerodsskiver og grøntsagsbouillon ved og lad det koge ved medium varme i 30 min.

Blend saucen i blender eller med stavblender. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Varm grøntsagsfrikadeller efter forskriften. Varm en pande op til den er meget varm.

Kom lidt oliven olie ved, kom drænet majskerner på pandes og ristet ved høj varme i 2 min.

Tilsæt forårsløg i skiver og peberfrugt tern.Smag til med salt og sød chili sauce.

Grøntsagsfrikadelle

Grøntsagsfrikadelle

Klassisk smag med usynlige grønsager

Tulip grøntsagsfrikadeller er klassiske frikadeller med 30% usynlige grøntsager (blomkål, løg, pastinak) og der er bestemt hverken gået på kompromis med smag eller kvalitet.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her