Grøntsagsfrikadellermed gulerodspasta, majs og krydret sauce

Grøntsagsfrikadellermed gulerodspasta, majs og krydret sauce

Ingredients, 4 persons

  • 1 ps. Tulip FRILANDSGRIS® Grøntsagsfrikadeller
  • 2 pk. Pasta
  • 25 g Smør, saltet
  • 1 Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 0.5 tsk. Spidskommen
  • 5 Gulerødder
  • 6 dl Grøntsagsbouillon
  • 1 tsk. Havsalt
  • 0.5 tsk. Sort peber
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 300 g Babymajs
  • 1 Rød peberfrugt
  • 4 Forårsløg
  • 2 spsk. Sød Chili-sauce
  • 0.5 spsk. Brøndkarse

Procedure

Varm en gryde op med smør til det bruser. Sauter løg, hvidløg og spidskommen i 3 min uden at det bruner.

Kom gulerodsskiver og grøntsagsbouillon ved og lad det koge ved medium varme i 30 min.

Blend saucen i blender eller med stavblender. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Varm grøntsagsfrikadeller efter forskriften. Varm en pande op til den er meget varm.

Kom lidt oliven olie ved, kom drænet majskerner på pandes og ristet ved høj varme i 2 min.

Tilsæt forårsløg i skiver og peberfrugt tern. Smag til med salt og sød chili sauce.

Produkter