Grøntsagsfrikadelleri krydret tomatsauce med grøntsagspasta og basilikum

Grøntsagsfrikadelleri krydret tomatsauce med grøntsagspasta og basilikum

Ingredients, 4 persons

  • 1 ps. Tulip FRILANDSGRIS® Grøntsagsfrikadeller
  • 2 pk. Pasta
  • 50 g Revet parmesan
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 3 fed Hvidløg
  • 1 spsk. Frisk timian
  • 0.25 tsk. Chilipulver
  • 0.25 tsk. Tørret chilipeber
  • 2 tsk. Oregano
  • 400 g Tomatsauce
  • 2 tsk. Hvidt sukker
  • 2 tsk. Rød balsamico
  • 0.5 tsk. Bordsalt
  • 10 Cherrytomater
  • 10 g Frisk basilikum

Procedure

Varm olivenolie op i en gryde. Sauter hvidløg, timian, chilipulver, oregano i 1 min. Kom tomat pasata sammen med sukker og mørk balsamico.

Lad saucen koge i 10 min. Smages til med salt. Varm grøntsagsfrikadeller efter forskriften.

Sæt en gryde over til grøntsags ”bidder” pasta. Koges efter anvisning, hæld vandet fra i en sigte og vendes med den krydrede tomat sauce.

Anret på 4 tallerkener, pasta med tomatsauce, top op med grøntsagsfrikadeller.

Drys med revet parmesanost, pynt med frisk basilikum og server med tomatsalat og italiensk brød.

Produkter