Grøntsagsfrikadeller

i krydret tomatsauce med grøntsags pasta og basilikum

Ingredienser, 4 personer

  • 1 ps. Tulip Grøntsagsfrikadeller
  • 2 pk. Pasta
  • 50 g Revet parmesan
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 3 fed Hvidløg
  • 1 spsk. Frisk timian
  • 0,25 tsk. Tørret chilipeber
  • 0,25 tsk. Chilipulver
  • 2 tsk. Oregano
  • 400 g Tomatsauce
  • 2 tsk. Hvidt sukker
  • 2 tsk. Rød balsamico
  • 0,5 tsk. Bordsalt
  • 10 stk. Cherrytomater
  • 10 g Frisk basilikum

Fremgangsmåde

Varm olivenolie op i en gryde. Sauter hvidløg, timian, chilipulver, oregano i 1 min. Kom tomat pasata sammen med sukker og mørk balsamico.

Lad saucen koge i 10 min. Smages til med salt. Varm grøntsagsfrikadeller efter forskriften.

Sæt en gryde over til grøntsags ”bidder” pasta. Koges efter anvisning, hæld vandet fra i en sigte og vendes med den krydrede tomat sauce.

Anret på 4 tallerkener, pasta med tomatsauce, top op med grøntsagsfrikadeller.

Drys med revet parmesanost, pynt med frisk basilikum og server med tomatsalat og italiensk brød.

Grøntsagsfrikadelle

Grøntsagsfrikadelle

Klassisk smag med usynlige grønsager

Tulip grøntsagsfrikadeller er klassiske frikadeller med 30% usynlige grøntsager (blomkål, løg, pastinak) og der er bestemt hverken gået på kompromis med smag eller kvalitet.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her