FRILANDSGRIS® Minifrikadellermed grove fritter og coleslaw

FRILANDSGRIS® Minifrikadellermed grove fritter og coleslaw

Ingredients, 2 persons

  • 4 Bagekartofler
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 4 tsk. Havsalt
  • 2 knsp. Sort peber
  • 0.5 Spidskål
  • 1 Æble
  • 1 tsk. Hvidt sukker
  • 400 g FRILANDSGRIS® Minifrikadeller

Procedure

Vask bagekartofler, skær dem i pommes frites-stænger eller både.

Vend dem med olivenolie, salt og kværnet peber.

Kom dem på en bageplade med bagepapir og steg dem i ovn ved 220º C i ca. 35-40 min til der er gyldne. Vendes undervejs.

Snit spidskål i tynde strimler. Skær æbler i tynde både på 3 mm. Vend olivenolie og sukker i kål/æblesalaten, og krydr med kværnet peber. Server med brød.
Frikadellerne varmes som anvist på posen.

Produkter