Frilands frikadeller

med grove fritter og coleslaw

Ingredienser, 4 pers.

  • 4 stk. Bagekartoffel
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 4 tsk. Havsalt
  • 2 knsp. Sort peber
  • 0,5 stk. Spidskål
  • 1 stk. Æble
  • 1 tsk. Hvidt sukker
  • 400 g Tulip Frilandsfrikadeller

Fremgangsmåde

Vask bagekartofler, skær dem i pommes frites-stænger eller både.

Vend dem med olivenolie, salt og kværnet peber.

Kom dem på en bageplade med bagepapir og steg dem i ovn ved 220º C i ca. 35-40 min til der er gyldne. Vendes undervejs.

Snit spidskål i tynde strimler. Skær æbler i tynde både på 3 mm. Vend olivenolie og sukker i kål/æblesalaten, og krydr med kværnet peber. Server med brød. Frikadellerne varmes som anvist på posen.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her