Nyhed fra Tulip Bacon

Tulip Bacon præsenterer et helt nyt medlem i Tulip Baconfamilien, nemlig Tulip Bacon uden tilsætningsstoffer. Denne bacon består af svinebryst og salt og er røget over bøgeflis. Produktet er fri for tilsat nitrit. Tulip Bacon uden tilsætningsstoffer er skåret efter vore egne specifikationer og røget over bøgeflis efter principper, der går mere end 100 år tilbage.

Hvorfor er bacon uden nitrit og ascorbat gråtligt?

Nitrit og ascorbat danner og stabiliserer til sammen den attraktive lyserøde farve i kødet. Uden nitrit og ascorbat sker denne rødfarvning ikke, hvorfor kødet under påvirkning af luftens ilt bliver mere gråligt.

Smager det anderledes end almindeligt bacon?

Nej, Tulip Bacon uden tilsætningsstoffer smager ikke anderledes. Farven på produktet inden stegning har ingen indflydelse på produktets smag og sprødhed efter stegning. Den har Tulip Bacons velkendte, gode smag! Til gengæld vil produktet se en smule anderledes ud sammenlignet med Tulips originale bacon. Dette skyldes, at der ikke er nitrit og ascorbat i produktet, som sikrer en rødfarving af skiverne.

 

Bacon uden tilsætningsstoffer

Bacon uden tilsætningsstoffer

Bacon fri for tilsat nitrit

Tulip Bacon uden tilsætningsstoffer består af svinebryst og salt og er røget over bøgeflis. Produktet er fri for tilsat nitrit. Tulip Bacon uden tilsætningsstoffer er skåret efter vore egne specifikationer og røget over bøgeflis efter principper, der går mere end 100 år tilbage. Tilbered Tulip Bacon uden tilsætningsstoffer på pande, i ovnen eller i mikrobølgeovnen.