• Vores vigtigste køkkenredskab er et knivskarpt blik for kvalitet

    TULIP er Tulip Food Companys største mærkevare med en over hundrede år lang tradition for at levere madglæde til alverdens frokost- og middagsborde.

    Derfor er gode råvarer, høj kvalitetsbevidsthed og respekt for traditioner uundværlige ingredienser i alt, vi laver.

    Tilsat en god portion sans for udvikling og fornyelser.

    Vi gør det let at servere et velsmagende måltid – du gør det lækkert.

  • Tulip gjorde bacon berømt. Eller var det omvendt?

    'Historisk god bacon' kunne der med rette stå på alt Tulips bacon.
    For den gode smag kommer ikke af sig selv.

    Den kommer af en lang tradition for gode råvarer og solidt håndværk, som daterer sig helt tilbage til 1912, hvor den første baconskive så dagens lys.

    Siden er sortimentet udviklet, så den røgede velsmag – måske et af verdens mest populære 'krydderier' – i dag frister i alle mulige former.fælles billede
  • Vil du forkæle dig selv med en virkelig god pølse, er Gøl en oplagt favorit - og ikke bare på grillen

    For den populære grillpølse får fint selskab af både koge- og salamipølser. Lavet med umage og maner –  af den allerbedste kvalitet, vel at mærke.

    Tilsat en masse godt håndværk. Og det kan smages. Både i de klassiske varianter og i dem, hvor smagsløgene udfordres af pift fra lidt mere eksotiske himmelstrøg.

    Ja, faktisk synes vi, smagen var så god, at vi uden tøven gjorde den gode, gamle pølsefabrik GØL til en del af Tulip Food Company i 2003.
     

  • Tykkere skiver - mere smag

    Smag på navnet, og du forventer allerede lidt mere end et gennemsnitligt stykke pålæg.
    Det kan du også roligt gøre, for med Tulip Pålækker kan du altid servere et godt stykke smørrebrød, hvor smagen virkelig fylder.

    Tykkelsen af skiverne har fået et par millimeter mere, råvarerne et ekstra kritisk blik og brugen af fosfater og unødvendige tilsætningsstoffer er helt og aldeles udelukket.

    Uanset om Tulip Pålækker skal bruges til madpakken eller som et hurtigt og nemt aftensmåltid, står Tulip Pålækker altid inde for den gode kvalitet.

    Forskellen mellem pålæg og Pålækker er alle de små detaljer, der har taget tid. Vi gør det let at servere et velsmagende måltid – du gør det lækkert.Tulip Pålækker pack shot
  • En MOU suppe er kogt i 8 timer

    En suppe bli’r bedre og bedre, jo længere den får lov til at simre. Det kan virkelig smages på MOU.
    For i princippet går historien om MOU supper helt tilbage til engang i 1960’erne, da slagtermester Mou satte sin første gryde over ilden. Med gode råvarer og stor tålmodighed som væsentlige ingredienser.

    I dag, hvor det er Tulip, der rører rundt i gryden – i en noget større udgave – koger vi stadig supper efter samme stolte traditioner og opskrifter.

    Men lader os også gerne inspirere af, hvad de internationale køkkener kommer i den dybe tallerken.
  • Gi'r dig lyst til at leve sundt

    En slagter med knivskarpe principper

    Den Grønne Slagter er en slagter med principper. Vi skærer alt det overflødige fedt væk og bruger kun magert kød.

    Vi udvælger altid de bedste råvarer, og hvor vi kan, tilsætter vi grøntsagsfibre i stedet for fedt.

    Men vi har også et princip om, at sund mad skal smage godt. Det er derfor, vi siger: ”Den Grønne Slagter gi’r dig lyst til at spise sundt”.

     

  • STEFF-HOULBERG

    Meget har ændret sig siden 1889. Men de gode råvarer og den gode smag er stadig varemærket for produkterne under STEFF-HOULBERG.
    Uanset om det handler om de meget populære koge- og grillpølser, eller om de færdige middagsretter, skinker, røgvarer og forskellige toppings, der bærer samme navn.